Costa Brava este situata la nord de Barcelona, in provincia Catalunia. Zona se caracterizeaza prin complexitate si diversitate, atat peisagistic, cat si din punct de vedere al serviciilor turistice. Kilometrii intregi de plaje cu nisip auriu, ape cristaline si multa vegetatie mediteraneeana reprezinta atuuri de necontestat ale statiunilor de aici.

Pe tot parcursul vacantei, turistii pot beneficia de o oferta larga de servicii suplimentare si divertisment: cazinouri, sali de concerte, sporturi nautice, parcuri acvatice, jeep safari, corida, echitatie si petreceri cu specific spaniol.

Exoticul si fascinantul oras Barcelona, situat la o distanta de 50–80 km maxim fata de toate statiunile din aceasta zona, constituie un avantaj in plus pentru o vacanta reusita. Pe parcursul unui sejur pe Costa Brava, se poate vizita intr-o zi si Barcelona, pe cont propriu sau alegand unul dintre programele noastre optionale.

 Tarifele includ:

– transport avion cursa charter direct compania aeriana Tarom Bucuresti – Barcelona si retur;

– transfer aeroport – hotel – aeroport;

– cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat;

– asistenta turistica in limba romana.

 Nu sunt incluse:
– taxele de aeroport: 95 EUR/persoana;

– asigurarea medicala de calatorie;

– asigurarea storno;

– excursiile optionale.

 ORAR DE ZBOR INFORMATIV: 

Bucuresti: 09:15 – Barcelona: 11:30 / Barcelona: 12:20 – Bucuresti: 16:25

 Copiii mai mici de 2 ani au gratuitate la cazare si masa si achita 35 EUR pentru transport.

Tarifele/suplimentele pentru copii se refera la copiii care achita mai mult decat 235 EUR (valoarea biletului de avion).