Last Minute – charter CROATIA

22/29 IUNIE 2018 (7 nopti)

Pleter Hotel 4*/Omis

tarif: 649 Euro/persoana in standard park side room

Hotelul Pleter 4* si-a luat numele din tripletul traditional croat – un design geometric, care a fost folosit pentru a decora bisericile si manastirile din secolul IX-XII, in special cele de pe coasta dalmata. Hotelul Pleter este situat la numai 4 metri de Marea Adriatica, pe riviera Mimice, la 12 km de Omis. Plaja frumoasa cu pietricele este ideala pentru relaxare si odihna, fiind la numai 15 metri distanta de hotel. Hotel Pleter se potrive?te tuturor celor carora le place pacea, linistea si natura. Hotelul este o oaza antistres. Multe activitati pot fi aranjate la hotel, cum ar fi rafting in Omiš , o vizita in orasul Makarska (25 km), Split (37 km), precum si Dubrovnik, insula Brac, Lacurile Plitvice sau chiar Sanctuarul Medugorje (in Bosnia si Hertegovina).

Localizare:

Hotelul Pleter este situat la numai 4 metri de Marea Adriatica, pe riviera Mimice, la 15 metri de plaja. Mimice este un mic oras croat, situat intre orasele Omiš si Makarska.

Facilitati hotel:

Restaurant a la carte, caffe bar, terasa, aer conditionat, wifi, lift, servicii spalatorie, sauna, sala de gimnastica etc.

Facilitati camere:

Hotelul are 33 de camere si 2 apartamente, fiecare  dispunand de televizor LCD cu programe prin satelit si radio,  aer conditionat, un telefon, conexiune la internet de mare viteza, un mini bar si o baie cu cada, uscator de par.

Web Page https://www.hotelpleter.com/

Servicii incluse:

7 nopti cazare cu mic dejun

Transport cursa charter TAROM OTP–SPU-OTP

Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport

Taxe de aeroport

Taxa de statiune

Asistenta turistica

Bonus: Asigurarea medicala si STORNO – Cocktail Travel Protection indiferent de varsta!

Bonus: Transfer din diverse orase din tara catre Aeroportul Otopeni

Pretul nu include:

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Supliment Business Class: 95 €/pers.  – OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion).