Localizare: Studio-urile Olga se afla in imediata apropiere a orasului Skiathos, la aproximativ 1 km departare de statia de autobuz nr. 4, locul cel mai potrivit de pornire in explorarea centrului vechi al asa-numitei „Chora” (capitala insulei). Pe strada principala (Papadiamantis) si in portul turistic se ajunge intr-o plimbare relaxanta. Pozitionarea la doar 50 de metri de statia nr. 5 a liniei de autobuz face ca toate plajele importante de pe insula Skiathos sa fie accesibile in maxim 20 de minute. De fapt, cea mai apropiata plaja se afla chiar in dreptul Vilei Olga, la doar 100 de metri distanta si se numeste plaja „Megali Amos”, adica „Plaja cea mare”. Megali Amos este prima plaja pe drumul spre celebra plaja Koukounaries.

Cele doua corpuri ale structurii de cazare se afla intr-o gradina cocheta, bine ingrijita si amenajata cu gust. Vila este amplasata intr-un cadru natural deoebit, care imbina armonios vegetatia exotica si cea tipic greceasca, specifica pentru Skiathos si insulele Sporade (livezi de maslini, flori de leandru, pini si trandafiri). Intreg ansamblul este incantator, cu privelisti superbe spre oras si mare. De aici se vede orasul Skiathos, golful Megali Amos, Peninsula Punta ce formeaza un dig natural pentru portul orasului, insulele Tzougria, Maragos si Arko si chiar si Insula Skopelos, maiestuoasa in departare. Proprietarii au amenajat si doua foisoare unde turistii se pot relaxa dupa o „istovitoare zi de vacanta”, bucurandu-se de adierile brizei, parfumurile insulei si ale gradinii.

Acessul la internet wireless este disponibil in ambele corpuri de cladire ale vilei si este gratuit.

Folosirea aparatelor de aer conditionat este gratuita, turistii sunt rugati sa utilizeze aparatele in mod responsabil, cu usile de la camere inchise.

Facilitati camere: toate camerele sunt confortabile, fiind mobilate foarte practic si placut, pentru a avea toate facilitatile necesare. Fiecare camera are TV, aer conditionat (inclus in pretul pachetului), baie cu dus, balcon la studiouri si terasa la apartamente, chicineta dotata cu plita, frigider, hota, filtru de cafea si vesela. Proprietara vilei face curatenie la interval de doua zile, ocazie cu care se schimba si lenjeria de pat si prosoapele.

Tarifele includ:

– 7 nopti de cazare fara mese

– transport avion cursa charter Tarom Otopeni – Skiathos – Otopeni

– transfer aeroport – hotel – aeroport

– asistenta turistica locala

– taxe de aeroport

Tarifele nu includ:

– excursii optionale si intrari la obiective

– asigurare medicala si storno

– serviciile de masa si bauturile care nu sunt prevazute in program

– cheltuieli personale, bacsisuri si alte servicii/facilitati nespecificate in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)