Corporate Travel

Daca esti om de afaceri, calatorind cu noi beneficiati de:

Individualitate

Ambitia noastra este de a trece de la prevederile rigide, procedurile standard si normele standard de business, la individualizarea serviciilor oferite pentru fiecare client, multumita managementului performant, a relatiilor cu cei mai buni furnizori de servicii interni si internationali. Serviciile ofertate Dumneavoastra sunt unice si speciale.

Noi avem grija de inregistrarea milelor Dumneavoastra din programele de frecquent flyer ale companiilor aeriene, de efectuarea check-in on-line, de prealocarea locurilor in avionul cu care calatoriti, ofertam cea mai potrivita varianta in functie de bugetul si locatia solicitata, astfel incat sa ajungeti in timp la evenimentul la care urmeaza sa participati.

 

Durabilitate

Angajamentul personal si motivatia reprezinta bazele colaborarii noastre excelente cu toti clientii, pe care ii consideram parteneri inca de la inceputul colaborarii. Atentia speciala pentru fiecare detaliu asigura succesul pe termen lung. Suntem pregatiti pentru a va oferta varianta optima privind calatoria la un eveniment corporate, in ceea ce priveste transportul, transferul, cazarea si inregistrarea.

 

Siguranta

Formarea profesionala continua ne face sa ne asumam noi respnsabilitati. Noi oferim servicii pentru fiecare nivel al cererii. Daca ati planificat un congres national sau international, un banchet, o expozitie sau un seminar, noi nu-l lasam la voia intamplarii, ci incercam sa depasim asteptarile fiecarui client, prin optimizarea pe fiecare componenta a variantelor ofertate.

 

Avantajele lucrului cu noi:

* emitere de bilete de avion in ziua rezervarii indiferent de rută sau compania aeriana;

* viteza de raspuns la toate solicitarile.

* suport gratuit in timp real prin: telefon sau e-mail, pentru toate solicitarile.

 

Tarife competitive pentru:

* emiterea de asigurari medicale si storno pentru calatoriile de business

* rezervari de hoteluri atat in tara cat si extern

* rent a car

* transferuri de la/la aeroport

* servicii suplimentare

* organizarea de evenimente (conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri) in tara si strainatate;

* organizare excursii

Solicita oferta