Charter Creta Heraklion - Anesis Blue Boutique Hotel - cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Situat pe o stradă liniștită, hotelul la plajă este perfect pentru clienții care apreciază ambianța plină de stil și se află nu departe de centrul localității Hersonissos. La aeroportul Heraklion (HER) se poate ajunge in 25 de km.

Dotări

Acest hotel a fost modernizat in 2017. Clienții vor găsi o ambianță plăcută in cele 50 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un bancomat, un serviciu de transfer și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea unității de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Balconul sau terasa sunt incluse in dotările standard ale majorității camerelor. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina cu o zonă de scăldat pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau exerciții fizice regulate. O terasă insorită invită la zăbovit. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Targu Mures catre Anesis Blue Boutique Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta