Charter Rhodos - Angela Hotel Downtown Rooms, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel este amplasat la doar 200 de m de centrul Rodosului. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 etaje cu un lift și 64 de camere. Personal ce vorbește mai multe limbi întâmpină clienții în zona de primire. O facilitate a locului de cazare este camera de bagaje. Conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Clienții vor găsi un cadou de bun venit. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de o vedere spre oraș de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există canale prin satelit și WiFi. În băi sunt disponibile un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă. Ofertanți terți organizează ciclism/ciclism montan. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting și scufundări subacvatice. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Angela Hotel Downtown Rooms, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta