Charter Corfu - Angelina Aparthotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Sidari, în apropiere de mare.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea aparthotelului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. De asemenea, o chicinetă cu un frigider și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. Canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Pe terasa însorită clienții pot folosi șezlonguri și umbrele. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Un mic dejun englezesc, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. Aparthotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Angelina Aparthotel, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta