Hotelul Kini Park este situat într-o zona verde si este ideală pentru vacanţe de familie şi pentru amatorii de relaxare.
Hotel Website: http://www.kinipark.com/en/about-us/

Descriere :

Hotelul Kini Park este situat într-o zona verde si este ideală pentru vacanţe de familie şi pentru amatorii de relaxare.


Localizare :

Hotelul Kini Park este situat într-o zonă liniștită și liniștită, printre o frumoasă pădure de pini la începutul stațiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ un kilometru distanță de centru si la 200m de plaja.


Facilitati hotel:

Hotelul ofera restaurant cu o terasă spațioasă, o piscină în aer liber, cu o secțiune pentru copii , bar, loc de joaca pentru copii, un magazin de suveniruri, Wi-Fi, un coafor, un salon de masaj, acces la internet, biliard, tenis de masă și cabinetul medicului, schimb valutar, parcare.


Facilitati camere:

Hotelul Kini Park, cu patru etaje, renovat în 2002, nu dispune de lift și oferă cazare în 156 de spatii de cazare, dotate cu mini bar, TV cu canale prin cablu, telefon, baie cu cabină de duș, toaletă, uscător de păr și balcon.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bacau catre KINI PARK, Chaika, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta