Descriere: Voi Kiwengwa este un resort de 4 stele care ofera servicii All Inclusive. 

Localizare: Resortul se afla la 500 de metri de Plaja Kiwengwa. Pentru oaspetii care doresc sa exploreze istoria locurilor din Zanzibar pot vizita Muzeul Memorial al Pacii care se afla la 39 km distanta de proprietate. Cel mai apropiat aeroport de unitatea de cazare este Aeroportul International Abeid Amani Karume si se afla la 41 de km de acest resort. 

Facilitati hotel: Resortul pune la dispozitie urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, gradina, lounge comun, restaurante, bar, zona de plaja privata, spa si centru de fitness. In resort este disponibil un program de divertisment de seara si un club pentru cei mici. 

Dotari camere: Camerele dispun de urmatoatele dotari: aer conditionat, baie privata, acces gratuit la Wifi. Toate camerele resortului au balcon cu vedere la gradina tropicala. 

Site: https://www.voihotels.com/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTOPENI - ZANZIBAR 2023 - 2024 Bucuresti - Zanzibar Island; Taxe de aeroport ; Transport Avion ZANZIBAR - OTOPENI 2023 - 2024 Zanzibar Island - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Voi Kiwengwa 4* , Zanzibar, Tanzania

Solicita oferta